Shivani Center .

shivani center

Shivani Center oferă servicii de consiliere psihologică centrată pe adult-cuplu-familie-copil, art-terapie, consiliere pentru dezvoltare personală, interpersonală, transpersonală și workshop-uri tematice.

Viziunea noastră holistică îmbină în mod organic metodele de vindecare orientale cu psihoterapiile suportive occidentale. Vă invit să explorăm împreună conexiunea dintre minte, corp și spirit.

Shivani Center consideră că bunăstarea psihologică a oamenilor este strâns legată de modul în care evoluăm ca societate. Ne dorim să vă oferim servicii de cea mai înaltă calitate pentru a putea crește împreună atat pe plan intrapersonal cât și în relațiile interumane.

Centrul nostru are o abordare psihologică modernă, care îmbină în mod organic metodele de vindecare orientale cu psihoterapiile suportive occidentale.

Nelson Mandela spunea ca „Educaţia este cea mai puternică armă pe care voi o puteţi folosi pentru a schimba lumea.”

Cu toții ne dorim să schimbăm lumea, dar asta pornește de la fiecare dintre noi. Doar aici și acum putem acționa să ne educăm mintea spre a deveni cea mai bună variantă a noastră.

Orientarea noastră în psihoterapie experiențială urmează un proces terapeutic ce oferă sansa fiecăruia de a ieși singur la lumină, de a găsi soluții, de a se accepta pe sine, de a se ierta, de a se responsabiliza să-și schimbe perspectiva asupra lucrurilor și asupra lui însuși. El experimentează bucuria de a evolua conștient, de a-și descoperi singur conflictele interioare, vulnerabilitățile și blocajele ce l-au oprit până acum să fie în armonie cu propria persoană și cu ceilalți.

Acest tip de proces oferă posibilitatea clienților noștri să își dezvolte potențialul de adaptare creativ și să își deblocheze spontan propriile resurse, beneficiind de insight-urile autoexplorării asistate, într-un mediu relaxant și sigur.*

Centrul este fondat în anul 2019, la inițiativa psihologului Alecu F. Roxana în colaborare cu psihologul Tatu Alexandra , pornind din dorința de a îmbina metode variate de psihoterapie și practici străvechi spirituale, mereu redescoperite, re-asimilate și adaptate în funcție de fiecare persoană. Shivani Center pornește de la ideea că o singură metodă nu este eficientă pentru toată lumea, de aceea ne-am propus să înființăm acest centru privind fiecare individ ca fiind unic.

Sănătatea este deseori asociată cu buna funcționare a organismului, însă sănătatea în sens larg cuprinde toate cele trei planuri: psihic, fizic și spiritual. Neglijând una dinte ele, este afectat întregul echilibru personal. Alimentația, sportul, dezvoltarea personală și transpersonală sunt aspecte vitale pentru o viață trăită în armonie și continuă dezvoltare.

Ne adresăm tuturor oamenilor care își doresc o schimbare în stilul lor de viață, o îmbunătățire a sănătății și a interacțiunii cu cei din jur și mai ales celor care simt că nu mai pot face față problemelor zilnice, se confruntă cu stări de stres, anxietate, depresie, vinovăție, frustrare, sentimente de neputință, probleme în relația de cuplu, de familie etc.

Articolele noastre vă vin și ele în întâmpinare, pentru a vă ține la curent cu cele mai noi informații despre sănătatea psihică, fizică și spirituală. Pentru acestea am creat secțiuni separate în funcție de interesele fiecărui cititor. Puteți fi mereu la curent cu cele mai noi articole abonându-vă la newsletter-ul nostru.

Serviciile noastre sunt prezentate separat și le puteți descoperi chiar aici .

Cu stimă,

Shivani Center