Nutriționist Claudia Petre .

nutritionist claudia petre

Numele meu este Claudia Petre și sunt de meserie farmacist. Am absolvit Facultatea de medicină și Farmacie din cadrul UMF Carol Davila în anul 2013.

Fiind pasionată de nutriție, am urmat un curs de 8 luni în cadrul Școlii Fitness Scandinavia, în urma căruia am obținut acreditarea de tehnician nutriționist.

De când am absolvit cursul sunt într-o continuă documentare, participând la conferințe și seminarii despre nutriție.

Ca farmacist, interacționez cu foarte mulți oameni ce suferă de diferite afecțiuni. Am ajuns la concluzia că orice tratament cronic trebuie să înceapă cu adoptarea unui stil de viață sănătos și o alimentație corespunzătoare. 

Astfel, am încercat să sfatuiesc pacienții ce au călcat pragul farmaciei nu numai asupra medicamentelor, ci și asupra alimentației, reușind, în unele cazuri, sa îi conving să renunțe la alimentele ce puteau agrava afecțiunile de care sufereau.

Cu ce va pot ajuta? Întocmirea unui plan de alimentare personalizat și echilibrat, adaptat programului și nevoilor dumneavoastră.

Consider că un plan de alimentare nu se bazează pe o dietă restrictivă ce poate dăuna pe termen lung, privând organismul de anumiți nutrienți.

Un plan de alimentare corect este unul echilibrat și sănătos în care se ține cont de preferințele dumneavoastă. Veți ști că ceea ce vi se recomandă este adaptat nevoilor organismului dumneavoastră.

O scădere/creștere în greutate sănătoasă nu se realizează peste noapte, ci este un proces îndelungat.

Urmând cu strictețe planul alimentar, vă veți simți mai energic, veți simți schimbarea în bine a tonusului general și veți ajunge la rezultatele dorite fără a depune efort.

Cu drag,

Claudia Petre